40

40Titel – 40
Auteur
Omschrijving – Metin is het platteland ontvlucht in de hoop dat de grote stad hem een beter leven zou bieden. Hij houdt het hoofd boven water door met zijn taxi drugs af te leveren bij de rijken. Maar het lijkt wel alsof er een vloek op hem rust. Hoe hard hij ook zijn best doet om hogerop te komen, alles mislukt. Godwill is een naïeve immigrant uit Nigeria die door toedoen van mensensmokkelaars in Istanbul terecht gekomen is in plaats van Parijs. En verpleegster Sevda is altijd op zoek naar antwoorden op spirituele vragen en droomt van een manier om zich te bevrijden uit haar saaie leven. Op een dag raken de levens van dit drietal plotseling met elkaar verweven als er een grote zak geld uit de lucht valt…

Helaas is de film 40 niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *