Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Blu-ray+Dvd)

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Blu-ray+Dvd)Titel – Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Blu-ray+Dvd)
Auteur
Omschrijving

Abraham Lincoln was niet alleen een president…

Abraham Lincoln: Vampire Hunter onthult het geheime leven van één van de grootste presidenten van Amerika ooit, en het niet eerder vertelde verhaal dat vorm gaf aan een hele natie. Visionair filmmakers Tim Burton en Timur Bekmambetov (regisseur van Wanted) geven een fris en duister gezicht aan de bloeddorstige legende van de ondoden, met Abraham Lincoln als de grooste vampierjager uit de geschiedenis.

Helaas is de film Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Blu-ray+Dvd) niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 26.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *