Beyond The Frontline

Beyond The FrontlineTitel – Beyond The Frontline
Auteur
Omschrijving – Finland 1942. Aan het Oostfront doet het Finse leger er alles aan om het almachtige Rode Leger te stoppen.

Luitenant Harry Järv had het commando over de verkenning- en gevechtstroepen van het infanterie regiment IR61. Steeds weer probeert hij met z’n mannen achter de frontline te komen, om het Russische leger aan te vallen. Maar de psychologische druk neemt toe bij Järv zijn mannen nu er Russische scherpschutters die meedogenloos toeslaan worden ingezet.
In Juni 1944 is het regiment onderweg naar waar de gevechten het hevigst zijn, omdat de Russen zijn begonnen met een groot offensief in Karelië. Het IR61 wordt klaargemaakt voor een zware strijd. Ze willen ten koste van alles de stad Tienhaara bereiken en beschermen, want ze weten dat als Tienhaara valt, de weg vrij is voor de vijand naar Helsinki en de rest van Finland…

Deze oorlogsfilm van Åke Lindman is gebaseerd op dagboeken, Ook de personages en veldslagen in de film zijn gebaseerd op echte mensen en gebeurtenissen.

Helaas is de film Beyond The Frontline niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *