Bijzondere Mensen In De 2E Wereldoorlog

Bijzondere Mensen In De 2E WereldoorlogTitel – Bijzondere Mensen In De 2E Wereldoorlog
Auteur
Omschrijving – Deze boxset bevat 4 indrukkende films, die elk vanuit hun eigen perspectief licht werpen op verschillende personen die de Tweede Wereldoorlog vorm gaven.

OPERATION VALKYRIE
Luitenant Claus von Stauffenberg (Sabastian Koch) en een aantal van zijn medeofficieren zien moedeloos toe hoe een wrede dictator Duitsland en de rest van de wereld in totale chaos stort. In het diepste geheim beramen zij een aanslag op de meest gehate man ter wereld, Adolf Hitler.

STALINGRAD
Deze prijswinnende film vertelt het verhaal van 4 Duitse soldaten. Tijdens de Slag om Stalingrad moeten ze het niet alleen opnemen tegen het vreselijke wapengeweld, ook honger en bevriezing zijn minstens zo dodelijke vijanden. En daarmee zijn ze in feite net zo goed slachtoffers van het Naziregime…

THE BUNKER (2DVD)
Deze indrukwekkende miniserie is gebaseerd op de roman van James O’Donnel. We zien hoe Adolf Hitler (meesterlijk gespeeld door Anthony Hopkins) in mei 1945 zijn laatste dagen doorbrengt in een bunker in Berlijn. Heen en weer geslingerd tussen machteloosheid en extreme woede weigerde de Führer zijn nederlaag te aanvaarden…

THE DIARY OF ANNE FRANK
Het verhaal van Anne Frank is al vele malen verteld, natuurlijk in de eerste plaats door haarzelf in haar wereldberoemde dagboek. Deze verfi lming toont een ongekend intiem beeld van het joodse meisje en de dingen die haar destijds bezighielden. Een aangrijpend document!

Helaas is de film Bijzondere Mensen In De 2E Wereldoorlog niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 19.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *