Cherrybomb

CherrybombTitel – Cherrybomb
Auteur
Omschrijving – In de Noord-Ierse stad Belfast zijn de examens achter de rug. Malachy en Luke verheugen zich op de zomer. Ondanks hun hechte vriendschap zijn er grote verschillen tussen de jongens. Malachy haalt altijd hoge cijfers, komt uit een stabiel gezin en heeft een keurig zomerbaantje. Luke woont samen met zijn alcoholistische vader en dealt drugs voor zijn broer. Maar samen beleven de vrienden de zomer als één groot feest. Totdat Michelle, de bloedmooie dochter van Malachy’s baas, vanuit Londen weer bij haar vader komt wonen. Luke en Malachy zijn meteen verliefd op haar. Michelle is wel blij met die aandacht, en ze flirt vrolijk met allebei. Op een dag raakt Luke betrokken bij een gevecht in een kroeg. Terwijl hij door uitsmijters naar buiten wordt gedragen, bebloed maar nog altijd even cool, blaast hij Michelle een kushandje toe. Michelle vindt dat een stoere actie en daagt Malachy uit om iets te doen dat nóg stoerder is. Het is het begin van een weekend vol illegale en steeds gevaarlijkere wedstrijden tussen de twee vrienden. Met als inzet de mooie Michelle…

Helaas is de film Cherrybomb niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *