Crimes Of Passion

Crimes Of PassionTitel – Crimes Of Passion
Auteur
Omschrijving – CRIMES OF PASSION is een zesdelige serie, gebaseerd op de veelgeprezen romans van Maria Lang en speelt zich af in het idyllische Zweedse dorp Bergsagen, in de jaren 50. Detective Christer Wijk bijt zich samen met het bevriende koppel Einar en Puck vast in moordzaken waarbij steeds hetzelfde motief naar voren komt, de crime passionel. Het trio wordt ondergedompeld in de spannende levens van de naoorlogse aristocraten die hun bestaansrecht ontleenden aan geld, liefde, seks, intriges, list en bedrog.

Helaas is de film Crimes Of Passion niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 29.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *