Even Angels Eat Beans

Even Angels Eat BeansTitel – Even Angels Eat Beans
Auteur
Omschrijving – De norse worstelaar Charlie (Bud Spencer) en de gehaaide ijsverkoper Sonny (Giuliano Gemma) worden per ongeluk aangezien voor gevaarlijke gangsters. De persoonsverwisseling biedt Charlie en Sonny een kans om snel wat geld te verdienen. Maar met hun hart van goud blijken ze helemaal niet geschikt voor de misdaad. De maffia zet het tweetal onder druk, maar Charlie laat zich niet de wet voorschrijven! In Even Angels Eat Beans zien we naast Bud Spencer niet Terence Hill, maar de Italiaanse ster Guiliano Gemma in de rol van komische sidekick. Niet dat het wat uitmaakt: de slapstick en knokpartijen zijn er niet minder om! Even Angels Eat Beans is zonder twijfel één van de beste komedies uit het oeuvre van Bud Spencer.

Beeld: 16:9 – 1.78:1
Geluid: 2.0 Dolby Digital: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Helaas is de film Even Angels Eat Beans niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 10.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *