Exile

ExileTitel – Exile
Auteur
Omschrijving – In deze driedelige psychologische thriller maken we kennis met Tom Ronstad. Ooit was hij een succesvol journalist in Londen. Maar nu liggen zijn carrière en zijn privéleven overhoop en keert hij voor het eerst in 18 jaar terug naar zijn geboorteplaats op het platteland. Het weerzien met zijn vader Sam is onthutsend. De ooit zo stoere man die Tom als kind aanbad, lijdt intussen aan een ernstige vorm van Alzheimer en wordt verzorgd door zijn zus Nancy. Tom besluit op zoek te gaan naar het geheim uit zijn jeugd dat al die jaren geleden de reden was voor zijn vertrek uit het dorp. Hoewel zijn vader zich uit die tijd niets kan herinneren, geeft Tom niet op. Wat hij niet beseft, is dat zijn zoektocht ertoe zal leiden tot de onthulling van een afschuwelijk misdrijf uit het verleden. En dat daarbij geheimen aan het licht zullen komen die hij zich nooit had kunnen voorstellen…

Helaas is de film Exile niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 18.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *