Female Assassin

Female AssassinTitel – Female Assassin
Auteur
Omschrijving – Galia is een huurmoordenares die tegen haar wil opdrachten moet uitvoeren voor de Russische sex maffia. Haar buurvrouw Eleanor wordt geterroriseerd door haar man. Wanneer ze met elkaar in contact komen willen beiden maar één ding: ontsnappen uit deze hopeloze situaties. Wanneer Galia haar laatste opdracht weigert en Eleanor ontdekt dat ze zwanger is nemen ze de beslissing om actie te ondernemen tegen hun onderdrukkers. Wat volgt is een strijd om te overleven voor hun vrijheid.

Helaas is de film Female Assassin niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 8.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *