Grandmaster

GrandmasterTitel – Grandmaster
Auteur
Omschrijving – The Grandmaster vertelt het verhaal van twee kung fu meesters:
hij uit het zuiden van China; zij uit het noorden. Hij is IpMan, de legendarische leermeester van Bruce Lee; haar naam is Gong Er.
Hun wegen kruisen in zijn thuisstad Foshan op de vooravond van de Japanse invasie in 1936.
China is volledig ontwricht, en het zuiden weifelt met het noorden te breken.
Gong Er’s vader is een gerenommeerde grootmeester. Ook hij reist naar Foshan.
Het legendarische The Golden Pavilion bordeel, waar de beste Chinese martial art vechters samenkomen, wordt het toneel van zijn pensioen ceremonie…
Een sage over verraad, uitdaging, eer en liefde gekaderd tegen de verscheurende achtergrond van oorlog en bezetting, wanneer China door een periode van chaos gaat die daarentegen een gouden tijdperk betekent voor de Chinese martial arts.

Helaas is de film Grandmaster niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 24.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *