Gratis films downloaden

gratis-films-downloadenHet internet staat vol met websites over hoe je gratis films kan downloaden, maar hiervoor moet u stiekem toch betalen, er staan ook allerlei programma’s online waar je je gratis kan registeren, maar vervolgens moet betalen…. Maar is dit wat u zoekt?

Wij denken van niet, u wilt namelijk helemaal zonder verplichtingen en registraties een film ook echt gratis downloaden. Hieronder zetten we de 3 mogelijkheden neer hoe u dit makkelijk kan.

1. Torrent / nieuwsgroepen

Dit is in Nederland een van de meest gebruikte manieren om gratis films te downloaden, en ook een van de meest besproken manieren. Aangezien er al diverse websites zijn die dit uitgebreid behandelen gaan we hier op dit moment niet op in. Tevens is het ook een grijs gebied over wat nu wel mag of niet.

Wilt u meer informatie over gratis films downloaden via Torrents of nieuwsgroepen, ga dan eens naar de website binaries4all.nl. Dit is een website met diverse handleidingen hoe u dit het beste kunt aanpakken.

2. Youtube filmpjes

Binnenkort zullen wij met verschillende handleidingen komen hoe u het beste vanaf Youtube uw films kunt downloaden. Gratis films downloaden via Youtube is namelijk redelijk eenvoudig, alleen Youtube is hier geen fan van. Vandaar dat lang niet alle programma’s altijd werken.

3. Overige films

En dan zijn er nog de gewone losse films die u gratis kunt downloaden. Hier zullen wij de meeste aandacht aan besteden. Als een filmmaker of producten hun film online zet als gratis zijnde, dan zullen wij deze door linken.

Gratis films downloaden richt zich het meest op de echt 100% gratis content op het internet, de eerste 2 opties zullen we ook zeker bijhouden maar zoals gezegd zijn hier al genoeg andere websites op het internet voor aanwezig, de beste hiervan zullen we plaatsen om u makkelijk op weg te helpen.

4. Kinderfilmpjes

Naast de “gewone” standaard films bieden wij ook vele kinder fimpjes aan. Deze worden in de aparte categorie kinderfilmpjes geplaatst zodat u voor uw kind alles op 1 plek heeft staan. O.a. Dora, Donald Duck en Nijntje filmpjes kunt u hier terugvinden, en we proberen het zoveel mogelijk op alleen Nederlandstalige filmpjes te houden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *