Gratis films met Nederlandse ondertiteling

apple-tvU bent op zoek naar gratis films met Nederlandse ondertiteling?

Dan kunnen we u vertellen, daar hebben we wel wat van, want films met Nederlandse ondertiteling zijn niet zo zeldzaam, maar wel lastig te vinden als u het gratis wilt. Natuurlijk zijn er legio mogelijkheden om d.m.v. nieuwsgroepen en/of torrents uw films te downloaden, maar dat bieden we u niet aan.

Wij proberen namelijk een zo compleet mogelijk aanbod te geven met films die ook officieel en legaal te downloaden/ te streamen zijn. Dus ook de films met Nederlandse ondertiteling die wij u aanbieden zijn volkomen legaal voor zover bij ons bekend is.

Welke films met Nederlandse ondertiteling hebben jullie dan?

Op dit moment nog niet veel, u kunt d.m.v. de volgende link hier rechtstreeks naartoe gaan: Link naar films met ondertiteling

Wij willen in de toekomst u veel meer films gaan aanbieden, maar het probleem is dat veel films nog niet rechtenvrij zijn.

De betaalde films hoe zit het daarmee?

We zijn op dit moment bezig om naast ons gratis films aanbod ook een groot aantal betaalde films online te zetten. Dit doen we in samenwerking met onze partner Bol.com. Al deze films zijn verkrijgbaar in DVD en/of Blu-ray formaat. Deze films kunnen helaas nog niet rechtstreeks gedownload worden ook al zit dit in de toekomst er wel aan te komen. U kunt echter al wel meteen online uw films terugzien via onze andere partner Moviemax online. Hier kunt u niet alleen een film huren en meteen terugkijken, maar ook voor een paar euro meer een film meteen kopen, zodat u deze in de toekomst zonder bij te betalen de film nog een keer kunt zien.

Al deze films zijn met nederlandse ondertiteling terug te kijken, dus kortom er is genoeg aanbod.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *