Honour Of The Dragon/Flying Dragon Leaping Tiger

Honour Of The Dragon/Flying Dragon Leaping TigerTitel – Honour Of The Dragon/Flying Dragon Leaping Tiger
Auteur
Omschrijving – – Hounour of the Dragon: De grootste uitdaging van zijn leven. Van rustige boerenzoon tot geraffi neerde en keiharde vechtmachine. Kham en zijn vader gaan met hun olifanten naar de stad om te kunnen trainen, want alleen de besten mogen voor de koning optreden. Eén moment van onoplett endheid en de olifanten worden gestolen door een Thaise misdaadbende die de dieren direct het land uitsmokkelt. Kham kan maar moeizaam het spoor van de criminelen volgen. Als hij ze niet vindt, zijn de olifanten voorgoed verdwenen, maar als hij de misdadigers wel weet op te sporen, zullen deze brute ontvoerders alles doen om Kham het leven onmogelijk te maken. Kham moet verder, maar welk pad hij ook kiest… het is ongeloof lijk zwaar!

– Flying Dragon Leaping Tiger: Twee oud-geliefden staan twintig jaar nadat hun zoon door brandstichting om het leven kwam weer oog in oog met elkaar. Ching Yang (Hung Kam-Bo: Enter the Dragon, Ip Man 2) zoekt zijn verdwenen dochter en Yien Yien (Cheng: Crouching Tiger, Hidden Dragon) zoekt nog steeds de daders van de moord op hun zoontje. Ondanks alle verstreken jaren zijn ze doelgerichter dan ooit.
Hun missie lijkt te slagen, maar dat gaat niet zonder bloedvergieten. De vijand slaat met harde hand terug. Hoeveel personen moeten sterven voor de rust is weergekeerd?

Helaas is de film Honour Of The Dragon/Flying Dragon Leaping Tiger niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 9.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *