Interview With A Hitman

Interview With A HitmanTitel – Interview With A Hitman
Auteur
Omschrijving – Niemand vertrouwen. Niets voelen. Nooit verliezen. Dat zijn de regels die huurmoordenaar Viktor hanteert. Hij groeit op in de keiharde achterbuurten van Roemenië waar hij snel opvalt door zijn meedogenloosheid. Als huurmoordenaar maakt hij carrière in de Roemeense maffia. Maar wanneer zijn opdrachtgevers hem verraden, zet hij zijn eigen dood in scène en vlucht hij naar Londen. Daar pakt hij zijn oude vak weer op. Nu moordt hij voor de Engelse onderwereld. Als huurmoordenaar is hij meedogenlozer en sluwer dan ooit, maar zijn duistere verleden blijft hem achtervolgen. Er ontstaat een machtsstrijd binnen de Britse maffia en Viktors regels worden op de proef gesteld…

Helaas is de film Interview With A Hitman niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 12.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *