John Wayne Film Collection

John Wayne Film CollectionTitel – John Wayne Film Collection
Auteur
Omschrijving – John Wayne, geboren als Marion Robert Morrisson (25 mei 1907 – 11 juni 1979), was één van de meest legendarische Amerikaanse filmacteurs uit het begin van de vorige eeuw. Hij was de man die bij uitstek de belichaming was van een Amerika dat allang niet meer bestond, het Amerika van stoere avonturiers en heldhaftige strijders voor de vrijheid tegen de achtergrond van een woest en prachtig landschap. Deze verzamelbox bevat 6 DVD’s met in totaal 19 speelfilms uit zijn unieke oeuvre.

Helaas is de film John Wayne Film Collection niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 25.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *