Killer Joe

Killer JoeTitel – Killer Joe
Auteur
Omschrijving – Wanneer de moeder van drugsdealer Chris hem zijn voorraad drugs ontneemt moet hij snel met $6000 voor de dag komen of het met de dood bekopen. Wanhopig als hij is gaat hij naar zijn vader Ansel om een plan voor te leggen. De levensverzekering van zijn moeder kan zijn schuldenlast oplossen en iedereen rijk maken. Huurmoordenaar “Killer” Joe Cooper wil de klus wel klaren, op voorwaarde dat ze hem vooraf betalen. Wanneer ze dit niet kunnen wil Joe weer opstappen, maar dan valt zijn oog op Chris’ zusje Dottie. Joe doet Chris een aanbod waarbij hij Dottie als seksueel onderpand zal houden totdat hij het geld verzameld heeft en zijn honorarium wordt betaald. Met tegenzin stemt Chris in met het aanbod.

Helaas is de film Killer Joe niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 26.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *