Kinderfilmpjes

dora-filmpjesOnze categorie kinderfilmpjes bieden jou of uw kind de leukste filmpjes die we terug kunnen vinden op het internet. Denk hierbij aan filmpjes over Donald Duck, Dora, Nijntje en nog veel meer leuke kinder filmpjes. Alle filmpjes die wij op onze website zetten zijn gratis te bekijken via onze website gratis films downloaden en worden gehost op Youtube en/of Vimeo.

Op dit moment hebben we meerdere categorieën kinderfilmpjes, maar dit zal de komende tijd alleen maar meer worden. Op dit moment hebben we:

Dora – Dora de avonturier is een ondernemend meisje die er in de wereld op uit gaat om deze samen met uw kind te ontdekken. Ze lost puzzels op om verder te komen en doet dit interactief door bepaalde antwoorden te vragen aan uw kind, en pas later met de oplossing te komen. Dit zorgt ervoor dat uw kind echt betrokken is bij de dora filmpjes en naast het plezier ook nog leerzaam is.

Donald Duck – Deze filmpjes hoeven natuurlijk eigenlijk geen omschrijving te hebben, want wie kent donald duck nou niet. Wij verzamelen hier diverse leuke oude filmpjes van Donald Duck en zijn vrienden zoals bijvoorbeeld Pluto, kwik, kwek en kwak, Guus Geluk, Goofy en nog veel meer.

Zandkasteel – Alle avonturen van Toto, Sasa en koning Koos vindt je hier terug.

Kinderfilmpjes gratis

Wij proberen naast ons ruime aanbod aan gewone films voor de kinderen alles gratis te houden. Gratis films downloaden heeft namelijk niet voor niets gratis in zijn naam staan. De meeste kinderfilmpjes zijn niet standaard te downloaden, maar wel makkelijk en snel te streamen via een Youtube etc. Wij verzamelen daarom zoveel mogelijk kinderfilmpjes in de diverse categorieën zodat u of jij makkelijk en snel jou favoriete filmpje terug kan kijken.

Welke kinderfilmpjes komen er dan nog meer?

Nog vele vele filmpjes, denk hierbij aan Nijntje, Mickey Mouse, Pieter Post en ga zo maar door. We zijn op de achtergrond al veel filmpjes aan het verzamelen en de komende tijd zullen we deze ook online gaan zetten. Dus houdt onze website goed in de gaten voor vele leuke kinderfilmpjes voor jong en oud.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *