La Piovra – Complete Serie (Seizoen 1 t/m 9)

La Piovra - Complete Serie (Seizoen 1 t/m 9)Titel – La Piovra – Complete Serie (Seizoen 1 t/m 9)
Auteur
Omschrijving – Politie-inspecteur Corrado Cattani wordt met zijn gezin overgeplaatst naar het eiland Silicië, wat sinds jaar en dag een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus, die iedereen op haar eiland in haar macht lijkt te hebben. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort.

La Piovra schetst een beeld van de strijd tegen de Italiaanse maffia. De serie is voornamelijk geroemd vanwege het realistische en rauwe beeld van de uitputtende strijd tegen de georganiseerde misdaad. Zelfs twintig jaar na dato heeft de serie nog niets aan kracht ingeboet.

De serie wordt begeleid door de schitterende muziek van Ennio Morricone. Zijn bijdrage geeft de serie een bijzondere meerwaarde.

Helaas is de film La Piovra – Complete Serie (Seizoen 1 t/m 9) niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 49.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *