Lonesome Dove

Lonesome DoveTitel – Lonesome Dove
Auteur
Omschrijving – Dit sprankelende epos is een ware western-klassieker en speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw. Het is het verhaal van de laatste grens, een moedige veedrijver en een onsterfelijke liefde.
Augustus McCrea (Duvall) en Woodrow F. Call (Jones), voormalige Texas Rangers, zijn partners en vrienden die samen vele gevaarlijke avonturen hebben beleefd. Gus is een romanticus, een rancher tegen wil en dank die weet hoe hij met vrouwen moet omgaan zonder er problemen mee te krijgen. Call is een gedreven, veeleisende man, een natuurlijke leider die geen enkele geduld kan opbrengen voor zwakheid. Hij is geobsedeerd door de droom ver weg een nieuwe ranch op te zetten. De twee mannen verschillen als dag en nacht, maar beiden zijn doorzetters die weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Gus wordt meegezogen in Calls droom, en in hun kielzog verzamelt zich een bonte stoet cowboys, landverhuizers en verkenners. Ze belanden in een wereld van zandstormen, op hol slaand vee, bandieten, overstromingen en sneeuw. Deze personages leven voort als legendes van het Wilde Westen.

Helaas is de film Lonesome Dove niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 16.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *