Man Inside

Man InsideTitel – Man Inside
Auteur
Omschrijving – Clayton Murdoch draagt gruwelijke herinneringen met zich mee. Tijdens zijn jeugd heeft zijn criminele vader hem blootgesteld aan allerlei vormen van geweld, tot moord aan toe. Nu is het jaren later en zit Claytons vader in de gevangenis. Clayton zelf worstelt nog steeds met het verleden. In een stad waar de dreiging van dood en geweld continu voelbaar is, gaat hij boksen om te voorkomen dat hij gek wordt. Alleen in de ring voelt hij zich sterk en zelfverzekerd. Maar dan begint de duistere wereld waarin hij leeft een verwoestend effect te krijgen op de mensen die voor hem het belangrijkst zijn. Dat is het moment waarop de demonen in Clayton losbreken, schreeuwend om wraak. Helaas ziet Clayton al gauw in dat hij het niet in zijn eentje kan opnemen tegen zijn tegenstanders. Hij zal een beroep moeten doen op de meest gevreesde man in zijn leven: zijn vader. Terwijl zijn wereld instort en hij wordt verteerd door razernij, zal Clayton de dood in de ogen moeten kijken, op zoek naar wie hij werkelijk is…

Helaas is de film Man Inside niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *