Mirage

MirageTitel – Mirage
Auteur
Omschrijving – Matteo Juarez is een gepensioneerde detective die geniet van een welverdiende rust. Op een dag wordt hij door een zakenman ingehuurd om diens vrouw te volgen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Zij heeft namelijk een gespleten persoonlijkheid en kan zichzelf makkelijk diep in de problemen werken zonder er zelf iets van af te weten. Al snel blijkt dat de rechercheur zich op een zaak heeft gestort waar kop nog staart aan zit. Mirage is een spannende thriller waarin de liefde een dodelijke obsessie wordt. Het verhaal wordt in ware Hichcockstijl verteld en zal je zeker op het puntje van je stoel weten te houden. In de hoofdrollen zien we ondermeer een knappen (Sean Young) – Ace Ventura: Pet detective) en (edward James Olmos) – Selena.

Helaas is de film Mirage niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 6.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *