Opium: Diary Of A Mad..

Opium: Diary Of A Mad..Titel – Opium: Diary Of A Mad..
Auteur
Omschrijving – Josef Brenner is begin 20e eeuw werkzaam als arts in een kliniek voor geestelijke gezondheidszorg in Engeland. Hij probeert ook een boek te schrijven, maar de inspiratie ontbreekt. Morfine moet hem daarbij helpen. Op een dag krijgt hij een nieuwe patiënt, de 28 jarige Gizella. De vrouw denkt dat ze is bezeten is door het kwaad. Algauw ontdekt Brenner dat Gizella buitenaardse krachten bezit. Langzaamaan groeien Brenner en Gizella naar elkaar toe en krijgen een seksuele relatie. Middels het vrouwelijke lichaam probeert Brenner contact te krijgen met het Kwaad om bovennatuurlijke krachten te verwerven; een stoutmoedige met een fatale afloop….

Helaas is de film Opium: Diary Of A Mad.. niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *