Played

PlayedTitel – Played
Auteur
Omschrijving – Ray Burns (Mick Rossi) is een kruimeldief in het Londense Soho. Hij wordt ingehuurd door Riley (Patrick Bergin), een aanhanger van de corrupte politieman Brice (Vinnie Jones). Samen plegen ze een gevaarlijke roofoverval. Maar dat gaat mis. Er vallen twee doden, onder wie de lievelingszoon van de Londense maffiabaas Jack Rawlings (Roy Dotrice). Riley wijst Ray aan als zondebok, die vervolgens voor acht jaar achter de tralies verdwijnt. Als Ray weer op vrije voeten is, zint hij op wraak. Hij gaat naar Los Angeles, waar Riley inmiddels woont, om in opdracht van de maffiabaas diens zoon te wreken. Maar als hij zijn missie heeft volbracht, wordt Ray zelf neergeschoten door Samantha, Rileys vriendin. Met wat hulp wordt hij weer veilig naar Engeland gebracht. Maar daar weet Brice inmiddels wat er is gebeurt. Dat kan bijna niet anders dan verkeerd aflopen. Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 1:78:1 (16:9)
Geluid: Dolby Digital 5.1, 2.0

Helaas is de film Played niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 8.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *