Private Eye Vares – The Path Of The Righteous Man

Private Eye Vares - The Path Of The Righteous ManTitel – Private Eye Vares – The Path Of The Righteous Man
Auteur
Omschrijving – In een verlaten streek in Finland wordt het lijk van een jonge vrouw gevonden. De vinder, een voormalig predikant, huurt Jussi Vares in om het misdrijf te onderzoeken. Het is het begin van de meest bizarre zaak uit Vares’ carriere. Hij reist naar Kahdenvirranmaa, een armzalig dorpje dat in de greep is van een machtige sekte. In het enige hotelletje is gelukkig een kamer beschikbaar, en Vares maakt kennis met de hotelbaas en de dorpsgek. Al gauw ontdekt hij dat er in het dorp wel erg veel vreemde figuren rondlopen. De archieven van de plaatselijke psychiatrische inrichting zitten vol duistere geheimen en de hoofdarts lijkt het halve dorp als patiënt te hebben. Dan wordt Vares tegen zijn zin zelf ook in de inrichting opgenomen.

Helaas is de film Private Eye Vares – The Path Of The Righteous Man niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 8.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *