Puerto Vallarta Squeeze

Puerto Vallarta SqueezeTitel – Puerto Vallarta Squeeze
Auteur
Omschrijving – Puerto Vallarta, Mexico. De lokale bevolking en toeristen worden opgeschrikt door een vuursalvo. Twee mannen, waaronder een Amerikaanse marine officier, worden vermoord. De dader is Clayton Price, die een opdracht van de CIA heeft gebruikt als dekmantel om een persoonlijke vete te beslechten. Price moet Mexico snel zien te ontvluchten en biedt zijn naar Mexico geëmigreerde landgenoot Danny Pastor $ 5.000,- om hem naar de grens te rijden. Danny’s vriendin Maria de la Luz vergezelt hen. Ze worden op de hielen gezeten door Pryce’s meerdere van de CIA, Walter McGrane. Hij moet Pryce terugbrengen, dood of levend. Ondertussen raakt Maria, terwijl ze vecht voor haar verslechterende relatie met Danny, geïntrigeerd door Pryce. En hij door haar. Haar eerlijkheid dwingt Pryce om zijn eigen lot en dat van zijn onschuldige medeplichtigen te herzien.

Helaas is de film Puerto Vallarta Squeeze niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 8.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *