Real Inglorious Bastards, The (1978)

Real Inglorious Bastards, The (1978)Titel – Real Inglorious Bastards, The (1978)
Auteur
Omschrijving – Dit is de actiefilm die Quentin Tarantino inspireerde tot Inglourious Basterds, zijn meesterlijke oorlogsfilm met Brad Pitt in de hoofdrol. Het origineel is een spectaculaire en gewelddadige actiefilm, over een groep veroordeelde criminelen die tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt ingezet voor een zelfmoordmissie in het bezette Frankrijk, waarbij ze een spoor van nazi- lijken achterlaten. Deze bastards zijn niet te stoppen!

Helaas is de film Real Inglorious Bastards, The (1978) niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 8.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *