Revenge

RevengeTitel – Revenge
Auteur
Omschrijving – Een groepje vrienden maakt een rondreis door Australië. In een onherbergzaam gebied, ver van de bewoonde wereld, stuiten ze op een onbekende vrouw die hen om hulp smeekt. Maar vervolgens worden ze meegesleept in een schokkend en meedogenloos kat-en-muisspel, waarbij ze worden belaagd door drie wildvreemde figuren. De vrienden moeten een bittere strijd voeren om te overleven en te ontsnappen aan de gruwelijke nachtmerrie waarin ze zijn beland…

Helaas is de film Revenge niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *