Sins Expiation

Sins ExpiationTitel – Sins Expiation
Auteur
Omschrijving – Ooit was Davide lid van de roemruchte Siciliaanse Cortello –clan, een beschermelinge van Don Michele. Tot hij de familie de rug toekeerde om zich bij de meedogenloze Don Frederico aan te sluiten en een ongeluk hem zijn zich en zijn geheugen benam. Nu, geplaagd door vage herinneringen aan zijn gewelddadige verleden, besluit hij New York te verlaten en terug te reizen naar zijn roots. Op een Italiaanse trein maakt hij niet alleen kennis met een mysterieuze vrouw, maar ook met een zwarte priester, eerwaarde Leonard, die instinctief aanvoelt dat Davide worstelt met zijn geweten.
Maar ook de priester verbergt een gruwelijk geheim en al snel wordt duidelijk dat hun levens heel wat raakvlakken vertonen. Intussen dendert de trein onstuitbaar voort naar zijn bestemming en een onthutsende ontknoping. Want zonden uit het verleden kunnen niet zomaar vergeten worden, laat staan….vergeven.

Helaas is de film Sins Expiation niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *