Stand Off

Stand OffTitel – Stand Off
Auteur
Omschrijving – Amerikaan Joe Maguire werkt tijdelijk in een antiekzaak in de Noord-Ierse stad Belfast. Hij is op de vlucht voor zijn jaloerse ex-vrouw en haar vader, een maffiabaas. Tot zijn schrikt merkt Joe al gauw dat de zaak in de gaten wordt gehouden door een onbekende. Maar deze man, Jimbo, heeft niets met Joe’s ex-schoonfamilie te maken. Hij denkt dat Joe de vader is die hij nooit heeft gekend. En Jimbo heeft ook nog heel andere problemen. Hij heeft flinke schulden bij de criminele casino-eigenaar Mad Dog Flynn, die dreigt dat hij Jimbo zijn pasgeboren zoon zal afnemen als er niet op tijd wordt betaald. Uit pure wanhoop berooft Jimbo op een gegeven moment een vishandel, die toevallig ook eigendom is van Flynn. Al vluchtend rent Jimbo de antiekzaak in, waar hij Joe en de andere aanwezigen gijzelt. Binnen de kortste keren is de winkel omsingeld door de politie, de veiligheidsdienst en de bende van Flynn. Hoe gaat Jimbo zich hieruit redden?

Helaas is de film Stand Off niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *