Tai Chi Master (Blu-ray)

Tai Chi Master (Blu-ray)Titel – Tai Chi Master (Blu-ray)
Auteur
Omschrijving – Aziatische martial arts op het hoogste niveau en gemaakt met het grootste vakmanschap door actie legende Yuen Woo-Ping, die niet alleen de actiescènes van Matrix trilogie voor zijn rekening nam, maar ook de geweldige vechtstijl in Kill Bill heeft neergezet. De hoofdrolspelers zijn niemand minder dan de Expendable-ster Jet Li en Bond Girl Michelle Yeoh. Deze combinatie maakt Twin Warriors tot een fantasy actie klassieker.

In de heilige Shaolin Tempel leren Junbao (Jet Li) en Tianbao (Chin Sui Hou) de kunst van Kung Fu. Zijn beste vriend is de ambitieuze en machtsbeluste Tianbao die in een gevecht haast een medestudent dood. Beiden worden hierdoor uit de Tempel gezet en Junbao sluit zich aan bij de rebellen die vechten tegen de heersende Ming-dynastie. Tianbao gaat zijn eigen weg.

In de ogenschijnlijke ongelijke en kansloze strijd tegen het leger komt Junbao oog in oog te staan met Tianbao die de Ming troepen helpt in het vechten tegen de rebellen. Junbao heeft geen andere keuze dan de keiharde confrontatie aan te gaan met Tianbao. Beiden zullen moeten vechten tot de dood om één van de partijen te laten zegevieren…

Helaas is de film Tai Chi Master (Blu-ray) niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 12.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *