Tales Of The Unexpected – Seizoen 1 t/m 6

Tales Of The Unexpected - Seizoen 1 t/m 6Titel – Tales Of The Unexpected – Seizoen 1 t/m 6
Auteur
Omschrijving – Tales Of The Unexpected is één van de meest succesvolle TV series van de Nederlandse Televisie. Er zijn tal van beroemdheden te zien in de verhalen zoals Timothy West, Sir John Gielgud, Derek Jacobi, Janet Leigh, Joan Collins, Peter Cushing, Christopher Lee en Telly Savalas.

Fans van het legendarische Tales of the Unexpected kunnen hun hart ophalen aan deze verzameling bizarre, enge en macabere verhalen van Roald Dahl. Verhalen over moord, bedrog en raadsels, vol zwarte humor en altijd met het venijn in de staart. Naast de vele bekende acteurs zaten er ook veel bekende verhalen tussen, zoals Lamb to the Slaughter die op menig boekenlijsten voorkomt.
72 verhalen van de hand van meester-schrijver Roald Dahl passeren de revue in deze prachtig vormgegeven exclusieve verzamelbox.

Helaas is de film Tales Of The Unexpected – Seizoen 1 t/m 6 niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 44.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *