Touris + Mr&Mrs Smith

Touris + Mr&Mrs SmithTitel – Touris + Mr&Mrs Smith
Auteur
Omschrijving – – Mr. & Mrs. Smith:
Na een gezegend huwelijk van 5 of 6 jaar belanden John en Jane Smith in een relationele impasse; totdat hun geheim aan het licht komt! Zonder het van elkaar te weten zijn ze beiden uiterst dodelijke en goedbetaalde huurmoordenaars die werken voor concurrerende organisaties. Wanneer ze ontdekken dat ze elkaars volgende doelwit zijn, verandert hun leven in een pikante en explosieve mix van humor, passie, non-stop actie en hightech wapentuig. “Tot de dood u scheidt” krijgt hier een geheel nieuwe betekenis!

– The Tourist:
Frank, een vriendelijke Amerikaan op vakantie in Venetië, raakt bevriend met Elise, een adembenemend mooie vrouw, maar met een mysterieus geheim. Al snel verandert de romance in een dodelijk web en wordt het stel achterna gezeten door Interpol, de Italiaanse politie en Russische huurmoordenaars. Een bloedstollende actie-thriller!

Helaas is de film Touris + Mr&Mrs Smith niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 14.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *