War Classics Collection Iv

War Classics Collection IvTitel – War Classics Collection Iv
Auteur
Omschrijving – War Classics Collection IV: The German Edition is een wel heel speciale uitgave in deze unieke serie. Deze DVD box bevat 8 oorlogsklassiekers van Duitse bodem. Van “Rommel ruft Kairo” tot aan het met een Oscar genomineerde en indringende ‘Der Untergang’. Vanzelfsprekend mag Oscar winnaar Die Falscher niet ontbreken in deze verzamelbox. Bijna 16 uur aangrijpend, indrukwekkend en historisch invloedrijk filmmateriaal maken van deze DVD box een must voor iedere filmfanaat.

Helaas is de film War Classics Collection Iv niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 36.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *