Western Collection

Western CollectionTitel – Western Collection
Auteur
Omschrijving – Vengeance Valley (1951 – 83 min.)
Owen Daybright (Burt Lancaster) werkt op een ranch, waar hij wordt opgevoed als een zoon van de rancheigenaar Arch Stroble (Ray Collins). Strobles echte zoon, Lee Stroble (Robert Walker), benijdt Owen om de aandacht die hij krijgt. Toch haalt Owen Lee altijd uit de problemen en houdt zijn misdaden geheim.

– Abilene Town (1946 – 89 min.)
Dan Mitchell (Randolph Scott), een rechtschapen sheriff van het stadje Abilene, houdt zich staande in het woelige gezelschap van veedrijvers en kolonisten. Het stadje groeit snel in de turbulente jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog en dat brengt de nodige problemen met zich mee. Ook privé heeft Dan het niet gemakkelijk: hij wordt gedwongen om een keuze te maken tussen Rita (Ann Dvorak) zangeres in een saloon en Sherry (Rhonda Fleming) dochter van een gerespecteerde zakenman. Een snelle, goed geproduceerde western om.

– Bells Of San Angelo (1947 – 78 min.)
Roy Rogers ontmoet Lee Madison (Dale Evans), een schrijfster van westerns, maar Roy Rogers is niet helemaal te spreken over haar schrijfstijl. Toch gaan ze samenwerken om een bende zilversmokkelaars, die bij de Mexicaanse grens opereert, de voet dwars te zetten. Leider van de bende is Rex Gridley (John McGuire). Ondertussen maakt Scotland Yard jacht op één van Roy’s beste vrienden, maar niet om de redenen die zij vermoeden. Volop actie in één van de beste Rogers-films.

Helaas is de film Western Collection niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 24.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *