Parker

parkerNaast ons gratis film aanbod bieden we u ook de links en informatie over de nieuwste films die uitkomen op dvd en Blu-Ray en natuurlijk als film te downloaden zijn.

Bij deze de film Parker welke voor de actie fans onder ons een echte aanrader is. Met Jason Statham in de hoofdrol vraag je natuurlijk om een goede actie film. Met zijn laatste rollen in de Expendables en natuurlijk zijn goede wat oudere films als Transporter weet je dat je met hem een echte actie held hebt. De film Parker is daarmee niet anders, en waar het begint als de zoveelste bankroof gaat het al snel iets anders dan Parker verwacht had.

Deze film is helaas niet gratis te downloaden, maar wel heel voordelig online te bekijken via onze partner Moviemax. Wilt u hier meer informatie over en de prijs weten? Klik dan op de download link onderaan deze pagina voor meer informatie.

Een korte film omschrijving:

Actieheld Jason Statham is Parker, de ultieme bad guy die er niet voor terugdeinst om foute criminelen koelbloedig uit de weg te ruimen.

Hij zou nooit geweld tegen onschuldige mensen gebruiken en steelt alle en van de allerrijksten. Als Parker na een grote klus door zijn partners in crime wordt neergeschoten, en zonder buit achterblijft, zint hij op wraak.

Met behulp van de sexy Leslie (Jennifer Lopez) gaat hij geen enkel gevaar uit de weg om terug te halen wat hem toekomt….

Titel – Parker
Aanbieder – Moviemax
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Zie onderstaande download link


Download linksDownload de film Parker

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *