Vele nuttige links voor downloads

Naast de links, reviews en youtube filmpjes die we regelmatig op onze website posten geven we u hier nog een overzicht van nog meer nuttige linkjes die we tegenkomen bij onze zoektocht naar gratis films. Het zijn diverse links en deze post zal regelmatig geupdate worden met nieuwere links en omschrijvingen.

Andere film download websites:

IMDB – Een website waar werkelijk waar eigenlijk alle films op staan met een review van mensen wereldwijd. Deze website wordt vaak gebruikt om voordat je een film gaat bekijken om te zien of het de moeite waard is. Wij zeggen hier wel eerlijk bij dat wij het lang niet altijd eens zijn met het rapportcijfer wat een film krijgt. Sommige films die namelijk een hele hoge score krijgen vallen namelijk behoorlijk tegen.

Andere download websites

CNET – Een website die al vele jaren bestaat en alle gratis software die te vinden is op het internet eigenlijk wel aanbiedt. Je hebt tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel websites met een divers aanbod aan gratis software/programma’s. Maar deze website is ondanks zijn lay-out nog steeds een van de beste in zijn soort naar onze mening. Je moet wel goed opletten wat reclame is en wat de download link is, maar het is nog steeds een website waar je geen registratie voor nodig hebt om iets te kunnen downloaden, dit in tegenstelling tot sommige andere websites.

Overige links:

Startpagina websites

Kwerie – link toevoegen – Een beginnende zoekmachine website die probeert om een startpagina achtige uiterlijk na te bootsen en te verbeteren. U kunt hier ook heel makkelijk uw eigen website op promoten door gratis een link toe te voegen.

Twimbo – link toevoegen – Eigenlijk een zelfde soort website als Kwerie is alleen met wat subtiele aanpassingen. Tevens kunt u ook hier makkelijk en snel uw eigen website toevoegen om beter gevonden te worden.

LinkSpot.nl– Nog een website met vele links naar van alles en nog wat.

Persbericht plaatsen – Een website met vele nuttige links naar zo’n beetje alles wat je op het internet kunt vinden. De moeite waard om eens te kijken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *