Elysium

De film Elysium is een van de meest besproken films van 2013. Mede doordat het als een grote blockbuster gelanceerd werd vanuit Hollywood als de film, maar zoals eigenlijk altijd zijn de meningen verdeeld. Naar mijn mening is deze film ondanks de vele kritieken toch wel een succes te noemen. De film begint zoals in de omschrijving staat met een duidelijke scheiding tussen aarde, waar alles slecht is qua leefstijl, omgeving en milieu en Elysium waar alles steriel schoon is en op orde met als grootste pluspunt de medische apparatuur om alles te genezen.

Matt Damon gaat als Max door het leven en heeft een roerig leven achter zich gelaten en heeft met moeite een baan gekregen. Hij probeert deze baan koste wat het kost te behouden, maar dan gebeurd er een ongeluk op zijn werk waardoor alles anders wordt. Ineende gaat voor hemzelf de tijd dringen, want zonder medische behandeling op Elysium zal hij binnen enkele dagen dood gaan. Oftewel tijd om in de aanval te gaan en richting Elysium.

Ik zal niet nog meer vertellen omdat je anders de film niet meer terug hoeft te kijken, maar mijn conclusie is dat ondanks dat er wel de nodige actie in zit de film naar mijn smaak nog wel iets meer had mogen hebben, maar ondanks dit minpuntje krijgt hij van mij toch een dikke voldoende en is hij zeker de moeite van het kijken waard.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

elysiumKorte omschrijving:

In het jaar 2154 bestaan er twee klassen onder de mensheid: de zeer rijken, die wonen op het prachtige ruimtestation genaamd Elysium en alle anderen, die leven op de overbevolkte Aarde.

Max (Matt Damon) is de enige persoon op Aarde die voor gelijkheid kan zorgen tussen deze twee werelden.

Hij onderneemt een gevaarlijke missie naar Elysium waar hij het moet opnemen tegen Secretary Delacourt (Jodie Foster), om zijn eigen leven en de levens van iedereen op Aarde te redden….

Titel – Elysium
Regiseur – Neill Blomkamp
Bekende acteurs – Matt Damon, Jodie Foster & Sharlto Copley
Verschijningsjaar – 2013

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52affe29a045f_selected-products” products=”9200000018792978,9200000020666075″ name=”films” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *