RED 2

Net uit en nu al een succes is de nieuwste film met o.a. Bruce Willis en John Malkovich met de titel RED 2. Zoals de  titel al zegt is het het tweede deel alweer van de RED (Retired Extremely Dangerous) serie. De film wordt geregiseerd door Dean Parisot en is in onze ogen een succesvol vervolg. Waar je in deel 1 kennis kon maken met de ex-CIA’ers en de kennis die ze hebben in het spion spelen, gaan ze nu verder. Er wordt namelijk een geheim dossier gelekt waarbij de RED leden ineens de meest gezochte mensen op de wereld worden, omdat veel landen het niet zover willen laten komen dat deze kennis op straat komt. Het is aan Bruce Willis en zijn mensen om dit probleem op te lossen waardoor ze zelf ook weer verder kunnen met hun leven.

Kortom een echte actie film en een aanrader om eens te kijken.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

red-2Korte omschrijving:

In de explosieve actiekomedie RED2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp.

Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder van de kernbom, uit gevangenschap en vindt ook hulp bij Miranda Wood (Catherina Zeta-Jones) en oude bekende Victoria (Helen Mirren). De ex-CIA agent mag dan wel ‘Retired’ zijn maar hij is nog altijd ‘Extremely Dangerous’…

Titel – RED 2
Regiseur – Dean Parisot
Bekende acteurs – Bruce Willis, John Malkovich & Helen Mirren
Verschijningsjaar – 2013

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52aff9b5ebf0d_selected-products” products=”9200000018734291,9200000018734557″ name=”film” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *