The Hobbit

Een van de beste films die naar onze mening gemaakt zijn, zijn de films van Lord of the Rings, en met de film The Hobbit gaat regisseur Peter Jackson gewoon weer verder met een Fantasy reeks in een fantastische omgeving. Voor de mensen die de boeken van Tolkien kennen en gelezen hebben is het over het algemeen ook een hele ervaring om het verhaal zo goed verfilmd te zien worden.

U snapt het al, wij vinden deze film een echte topper die minstens op uw verlanglijstje zou moeten staan. De films zijn op dit moment nog wel redelijk aan de prijs, maar zeker als u voor de extended editie van de hobbit zou gaan dan heeft u wel zo’n 3 uur aan film + de extra’s die er ruimschoots aanwezig zijn. Kortom wij vinden dit een echte aanrader!!

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

the-hobbitKorte omschrijving:

The Hobbit: An Unexpected Journey is de eerste film uit de langverwachte trilogie van Peter Jackson met zijn interpretatie van het blijvend populaire meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien.

Het avontuur volgt de reis van Bilbo Baggins, die wordt meegenomen op een epische zoektocht om het verloren Koninkrijk Erebor van de dwergen terug te winnen uit de klauwen van de angstaanjagende draak Smaug. Nadat hij vanuit het niets is benaderd door Tovenaar Gandalf de Grijze vindt Bilbo aansluiting bij een gezelschap van 13 dwergen die onder leiding staan van de legendarische krijger, Thorin Oakenshield. Hun reis leidt ze in de natuur en door verraderlijke landschappen die krioelen van de Goblins, Orcs en dodelijke Wargs, evenals een mysterieus en sinister figuur die bekend staat als de Necromancer.

Hoewel hun doel in het oosten en in de woestenij van de Eenzame Berg ligt, moet Bilbo eerst ontsnappen aan de Goblin tunnels, waar hij een wezen ontmoet dat zijn leven voorgoed zal veranderen… Gollum.

Hier, alleen met Gollum aan de oevers van een ondergronds meer, ontdekt de bescheiden Bilbo Baggins niet alleen zijn grote vindingrijkheid en moed die zelfs hem verbazen, maar krijgt hij ook Gollum’s “precious” ring in bezit die onverwachte en nuttige eigenschappen bezit… Een eenvoudige, gouden ring die gekoppeld is aan het lot van Midden-Aarde op een manier waar Bilbo geen weet van heeft….

Titel – The hobbit
Regiseur – Peter Jackson
Bekende acteurs – Martin Freeman, Ian McKellen & Richard Armitage
Verschijningsjaar – 2012

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_527254ec2d130_selected-products” products=”9200000019680970,1002004013286738″ name=”actie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *