Kill For Me

Kill For MeTitel – Kill For Me
Auteur
Omschrijving – Terwijl Amanda (Katie Cassidy, Arrow) probeert haar leven terug op te pikken na haar relatie met een gewelddadige ex, gaat ze op zoek naar een huisgenote om de huur te kunnen betalen. Hailey (Tracy Spiridakos, Revolution) is net verhuisd naar de universiteit om te vluchten van haar eigen gewelddadige verleden. Nu ze huisgenoten zijn, vinden beide meisjes troost in hun vriendschap en sluiten ze een pact om elkaar te helpen.. koste wat het kost. Wanneer de ex-vriend van Amanda haar te pakken krijgt, start een dolle rit vol spanning en verwikkelingen. Om te kunnen overleven, moeten beide meisjes hun beklagenswaardige verleden samen onder ogen zien. Maar wanneer de details van Hailey’s verleden steeds duidelijker worden, blijkt het moeilijk te onderscheiden wie het slachtoffer en wie de koelbloedige moordenaar is. Ook met Donal Logue (Shark Night 3D, Max Payne) en Ryan Robbins (Falling Skies).

Helaas is de film Kill For Me niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 14.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *