Wat Te Doen Als Iemand Sterft

Wat Te Doen Als Iemand SterftTitel – Wat Te Doen Als Iemand Sterft
Auteur
Omschrijving – Deze spannende thriller is gebaseerd op de bestseller What To Do When Someone Dies van het schrijverspaar Nicci French. Hoofdpersoon is Ellie Manning, een gelukkig getrouwde lerares. Op een dag komen twee vrouwelijke politieagenten haar vertellen dat haar man Greg om het leven is gekomen bij een auto-ongeluk. Ellie is er helemaal kapot van, vooral als ze hoort dat Greg een passagier had: de mooie Milena Livingstone, die haar geld verdiende met het organiseren van evenementen. Ook Milena heeft het ongeluk niet overleefd. Haar weduwnaar Hugo toont echter weinig emoties over het gebeurde. Hij is ervan overtuigd dat zijn vrouw een verhouding had met Greg. Maar Ellie wil dat niet geloven, ook niet als vrienden en familie met vergelijkbare vermoedens aankomen. Wel wil ze dolgraag weten hoe Milena plotseling in het leven van haar man is beland. En ze zet alles op alles om te bewijzen dat de twee elkaar voor het ongeluk helemaal niet kenden…

Helaas is de film Wat Te Doen Als Iemand Sterft niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 14.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *