Star trek – into darkness
De nieuwste film in de serie van Star trek films is de kaskraker Star trek – into darkness. Waar de Star trek fans onder ons misschien wel hun twijfels hebben bij de laatste 2 films over het Star trek universe moeten wij zeggen dat het ons wel bevalt. Ook de film into darkness heeft ons op een positieve manier weten te verrassen met een paar leuke plot wendingen over het ontstaan van de vete met de mensachtigen waar kapitein Kirk met zijn bemanning al diverse keren in aanraking is geweest, en over het algemeen niet met een positief iets. Ook Spock is weer goed aanwezig, en de vraag is hoe menselijk hij deze keer weer zijn rol neerzet, en ook dat is naar onze mening weer voortreffelijk uitgewerkt. Kortom een echte aanrader voor de film fan.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

star-trek-into-darknessKorte omschrijving:

De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de Aarde, waar blijkt dat de Starfleet en alles waar die voor staat, is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie.

In een wereld die in crisis verkeert en meer weg heeft van een oorlogsgebied leidt Captain Kirk de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning..

Titel – Star trek into darkness
Regiseur – J.J. Abrams
Bekende acteurs – Chris Pine, Zachary Quinto & Zoe Saldana
Verschijningsjaar – 2012

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_526f6ee6a027e_selected-products” products=”9200000014270896,9200000014264049,9200000014270228″ name=”films” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *