USS Seaviper

USS SeaviperTitel – USS Seaviper
Auteur
Omschrijving – September 1944.
Horatio Culpepper, kapitein van de onderzeeër USS Seaviper, krijgt de leiding over een uiterst geheime missie. Hij krijgt de opdracht om de bemanning van een neergehaald Amerikaans gevechtsvliegtuig, te redden in de buurt van Sumatra en de activiteiten op het eiland na te gaan. Culpepper en twee kompanen slagen erin om de piloot en nog twee Amerikaanse krijggevangenen te redden, maar doen dan een onthutsende ontdekking. Ze vernemen dat de Duitsers en de Japanners collaboreren op Sumatra.

Helaas is de film USS Seaviper niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 19.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *