Wwii Miniserie Collection 1

Wwii Miniserie Collection 1Titel – Wwii Miniserie Collection 1
Auteur
Omschrijving – Hitler, the Rise of Evil
Dit is het fascinerende portret van de gevaarlijkste man van de twintigste eeuw: Adolf Hitler, briljant gespeeld door Robert Carlyle. We zien Hitler’s liefdeloze opvoeding, zijn mislukte carrière als kunstschilder en zijn perverse relatie met zijn nichtje. Deze indrukwekkende fi lm laat zien hoe Adolf Hitler normale, verstandige mensen wist mee te slepen in zijn krankzinnige ideeën. Met verschrikkelijke gevolgen…

Colditz
Eén van de boeiendste hoofdstukken uit de veelbewogen geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is die van het beruchte Duitse krijgsgevangenenkamp Colditz. Dit heroïsche verhaal vormt de inspiratie voor een spannende f ilm. De Britse militair Jack Rose en de mooie Lizzie Carter worden door de oor log van elkaar gescheiden. Jack wordt opgesloten in kasteel Colditz, een f ort in de buur t van Leipzig. De nazi’s zien dit middeleeuwse bouwwerk als een gevangenis waaruit ontsnappen zo goed als onmogelijk is.

Private Schulz
Het is vlak voor de Tweede Wereldoorlog, ergens in Duitsland. Een zekere Schulz heeft net een gevangenisstraf uitgezeten wegens fraude. Hij vindt werk in een ondergoedfabriek maar wordt vanwege zijn grote talenkennis al snel overgeplaatst naar de SS. Daar onthult hij zijn briljante idee: als de Nazi’s het Verenigd Koninkrijk overstromen met valse briefjes van 5, kunnen ze de Britse economie totaal ontwrichten.

Helaas is de film Wwii Miniserie Collection 1 niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 15.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *