Assassins Bullet

Assassins BulletTitel – Assassins Bullet
Auteur
Omschrijving – Voormalig FBI-agent Robert Diggs worstelt met het gevoel dat hij schuldig is aan de dood van zijn vrouw. Verbitterd heeft hij zijn carrière verruild voor een positie als diplomaat in Bulgarije. Maar dan duikt er een sluipmoordenaar op die het gemunt lijkt te hebben op beruchte terroristen die door de Amerikaanse overheid worden gezocht. De FBI en de CIA doen een dringend beroep op Diggs om de dader op te sporen. Nadat ook de Amerikaanse ambassadeur op hem heeft ingepraat, gaat Diggs met tegenzin akkoord. Tijdens de zoektocht naar de geheimzinnige moordenaar raakt hij in de ban van de mooie en sensuele buikdanseres Ursula. Hij geeft zich zelfs over aan een hartstochtelijke romance met haar. Maar wat hij niet weet, is dat hij letterlijk met de vijand naar bed gaat…

Helaas is de film Assassins Bullet niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 11.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *