Thor – The dark world

Bij deze weer eens wat nieuwe films online, bij deze de eerste en zeker niet de minste, namelijk Thor the dark world wat de 2e film is in Marvel film reeks van Thor. Het verhaal borduurt zich gedeeltelijk voort op het eerste deel en de superhelden film die tussendoor kwam van Marvel namelijk de film Avengers. Toch ondanks dat het een vervolg is kunt u deze film prima los zien van de andere films, aangezien het wel een losstaand verhaal is.

In het kort gaat de nieuwe Thor film over natuurlijk Thor die samen met de andere inwoners van Asgard voor de uitdaging komen te staan van een donker kwaad in het universum, welke door de duistere elven die de oorlog van lang, lang geleden overleefd hebben weer nieuw leven ingeblazen wordt. En ondanks dat de legers van Asgard bekwaam zijn en geavanceerd lijkt het erop dat ze het toch niet tegen de overgebleven duistere elven kunnen opnemen. Het is aan Thor en zijn vrienden om toch ervoor te zorgen dat de rust weer terugkeerd, maar of dit nog wel zo makkelijk kan en welke offers er nodig zijn om dit te overleven….. Kortom een superspannende actie film die zich weer helemaal afspeeld in het Marvel universum en zeker een aanrader is om te kijken. Zie hieronder voor de beschikbare download links en bestel mogelijkheden, want deze film is het zeker waard.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

thor-the-dark-worldKorte omschrijving:

Marvel’s “Thor: The Dark World” vervolgt het grote avontuur van Thor, de machtige Avenger, tijdens zijn gevecht tussen hem en een gevaarlijke vijand om de aarde en alle Negen Rijken te redden.

In de nasleep van Marvel’s “Thor” en Marvel’s “The Avengers”, vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen.

Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden….

Titel – Thor the dark world
Regiseur – Alan Taylor
Bekende acteurs – Chris Hemsworth, Natalie Portman & Tom Hiddleston
Verschijningsjaar – 2013

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_532e7f85e11a6_selected-products” products=”9200000021760751,9200000021760720″ name=”film” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *