Bad Karma

Bad KarmaTitel – Bad Karma
Auteur
Omschrijving – Jack Molloy is een aan drugs verslaafde kleine crimineel met zelfmoordneigingen. Met zijn psychotische partner Yale Coolidge heeft hij een plan beraamd om een drugstransport te onderscheppen. Maar op de grote dag krijgt Molloy onderweg een hartaanval en ramt hij met zijn auto een gebouw. Drie jaar later pakken we het verhaal weer op. Molloy blijkt het ongeluk te hebben overleefd en heeft zijn leven gebeterd. Hij is clean, heeft een baan en geniet van een hartstochtelijke relatie met Kelly, het meisje van zijn dromen. Maar dan komt Yale uit de gevangenis. Hij is belust op wraak en begint Molloy te stalken. Op een gegeven moment wordt Molloy door toedoen van Yale zelfs onschuldig verdacht van een gewelddadige roofmoord. Molloy’s nieuwe leven ligt binnen de kortste keren helemaal overhoop. Alles wat hem dierbaar is, dreigt te worden verwoest door de psychopaat die ooit zijn partner in crime was…

Helaas is de film Bad Karma niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 13.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *