Bruce Lee (40Th Anniversary Commemorative Edition)

Bruce Lee (40Th Anniversary Commemorative Edition)Titel – Bruce Lee (40Th Anniversary Commemorative Edition)
Auteur
Omschrijving – Op 20 juli 2013 is het precies veertig jaar geleden dat de wereld afscheid nam van Bruce Lee, een man die miljoenen mensen heeft geïnspireerd met zijn onuitwisbare bijdrage aan de martial arts cinema. In een kort leven dat gedefinieerd werd door toewijding en het overwinnen van obstakels bracht Bruce Lee met zijn vernieuwende technieken en diepzinnige levensvisie een revolutie teweeg in de wereld van Oosterse vechtkunsten, en liet hij door zijn films een erfenis achter die zijn fans tot ver in de toekomst zal vervullen met passie en inspiratie. Deze unieke 7-Disc Collector’s Edition bevat de complete en ongecensureerde versies van The Big Boss, Fist of Fury, Way of the Dragon, Enter the Dragon en Game of Death 1 en 2; een reeks films die het doorzettingsvermogen en de passie van de grootste kung fu kunstenaar aller tijden vertegenwoordigen. Op de 5 Hong Kong Legends uitgaves staan vele uren aan spannende bonusmaterialen, zoals zeldzame beelden, interviews en featurettes. Daarnaast bevat deze gelimiteerde box ook een DVD met daarop de bijzondere documentaire The Man, The Legend met nog meer speciaal materiaal over en van Bruce Lee. Om deze unieke collectie compleet te maken is ook de Hollywood productie Enter the Dragon toegevoegd.

Bevat verder o.a. audio commentaar van martial arts expert Bey Logan, uniek fotomateriaal, trailers, documentaires, een biografie, deleted scenes, behind the scenes en nog veel meer.

Helaas is de film Bruce Lee (40Th Anniversary Commemorative Edition) niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 54.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *