Dora filmpjes

dora-filmpjesDora is de laatste jaren een van de leukste kinderfilmpjes op zowel tv als op het internet. Het zorgt ervoor dat uw kinderen van de leeftijd 3 t/m 10 jaar een leuk tijdverdrijf hebben en er ook nog wat van opsteken.

Wij hebben hier een heel aantal dora filmpjes verzameld zodat u niet meer het internet of youtube hoeft af te zoeken naar leuke, kwalitatief goede dora filmpjes. Alle Dora filmpjes kunt u online bekijken en dat helemaal gratis natuurlijk. Tevens zullen we van tijd tot tijd nieuwe Dora filmpjes plaatsen zodat er altijd wel wat nieuws tussen staat.

Bij deze een korte omschrijving van Dora met als bron Wikipedia:

De kijkers moeten Dora helpen om de goede weg te vinden door oplossingen te geven en antwoorden te vinden op vragen en problemen. Samen met de kijker, haar aapje Boots en haar pratende rugzak vindt ze altijd de goede weg. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud.
De tekenfilm speelt zich af in de jungle van Zuid-Amerika. Als Dora op avontuur gaat, draagt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalbenodigdheden met zich mee. Bovendien kan ze altijd terugvallen op De Kaart, een zingende plattegrond.
Dora spreekt Nederlands en Engels, omdat ze tweetalig opgevoed wordt. In dit programma kunnen door de jonge kijkers ook de eerste woorden Engels geleerd worden

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *