Forbidden Attraction

Forbidden AttractionTitel – Forbidden Attraction
Auteur
Omschrijving – Het jong getrouwde koppel Susan en Henry verhuizen naar een afgelegen plek om daar samen te zijn. Susan is terminaal ziek en willen dit in een rustige omgeven verwerken. Als de situatie van Susan achteruit gaat begint Henry zich steeds meer af te zonderen van haar. Tijdens het joggen komt Henry Alicia tegen, een jonge dame die hij redt van een man die haar probeert aan te randen. Hij neemt Alicia mee naar hun huis en vanaf dat moment ontstaat er een verwarde relatie met haar…..

Helaas is de film Forbidden Attraction niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 7.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *